Helyesen magyarul: Minden, ami szöveg!

Érkezz egy ötlettel, egy vággyal, vagy akár egy kész, ellenőrzésre váró projekttel,
mi örömmel, szakértelemmel és hozzáértéssel támogatunk téged!
Újságcikkek, publikációk, weboldalak, landingoldalak, bármely szöveges tartalom elkészítése,
ellenőrzése akár teljes körű marketingszolgáltatással és ügyintézéssel, határidőre 
a Helyesen magyarul gondozásában.
Nálunk a helyed!

Mosolygó Marján Erzsébet portré kép

Miért fontos a helyesírás,
a nyelvhelyesség, a korrektúra,
és a szerkesztés?

Egy olvasóink körében végzett felmérés során azt a kérdést tettük fel, mennyire befolyásolja őket, ha egy termék vagy szolgáltatás ismertetőjében, leírásában vagy ajánlásában helyesírási, gépelési hibákat talál.
Az eredmény megdöbbentő volt!

A szavazók 88%-a mondta azt, hogy nem vásárolna ilyen terméket, illetve nem venne igénybe ilyen szolgáltatást, tehát csupán 12% gondolta úgy, hogy ez nem befolyásolná a döntésében. Mindezek alapján úgy érezzük, valóban szükség van a munkánkra, hiszen lehet, hogy valaki tud helyesen írni, de valljuk be, sokszor kapkodunk, vagy fáradtan, éjjel írjuk ezeket a szövegeket, a legnagyobb igyekezetünk ellenére is ejtünk hibákat.

Mosolygó Marján Erzsébet portré kép
Mosolygó-Marján Erzsébet aláírás
Nyelvi gondozás mindenre kiterjedő alapossággal
- a Helyesen magyarul szolgáltatásai neked!

Légy maradéktalanul büszke a munkádra!

Kiváló szakértelemmel és páratlan hozzáértéssel kezeljük bármely hozzánk beérkező szövegedet. Szövegíróként, íróként, marketingágazati szakemberként és bármely más területről érkezve is számíthatsz ránk, ha szöveged gondozásáról, korrektúrázásáról vagy szakszerű lektorálásáról van szó.
Szívesen támogatjuk munkádat akkor is, ha csak egyes részfeladatokat vennél igénybe, alkalmi jelleggel van szükséged szolgáltatásainkra, vagy offline anyagok átnézésével tudunk segíteni neked. Ne feledd, nálunk jó kezekben van minden, ami szöveg!
A szolgáltatás magyar, angol, német, spanyol és francia nyelven egyaránt elérhető.

Elkészültél egy írással, de valahogy nem az igazi? Jól jönne egy külső szem, aki segít meglátni a fától az erdőt, és megvizsgálja a részleteket? Értő és érző, nagy szakmai tudással és gyakorlattal rendelkező szerkesztőink munkájának köszönhetően írásod még jobb lehet. Vágj bele, és engedd, hogy segítsünk! Így alkotásod, munkád még többé válhat.Szívesen támogatjuk munkádat akkor is, ha csak egyes részfeladatokat vennél igénybe, alkalmi jelleggel van szükséged szolgáltatásainkra, vagy offline anyagok átnézésével tudunk segíteni neked. Ne feledd, nálunk jó kezekben van minden, ami szöveg!
A szolgáltatás magyar, angol, német, spanyol és francia nyelven egyaránt elérhető.

Előfordul, hogy pontosan tudod, mit akarsz mondani, mégsem találod a megfelelő szavakat? Ha felismerted, hogy a megfelelően megválasztott szavak egymásutánja stratégiai jelentőségű, és úgy érzed, ideje azt úgy és akkor mondani, ahogy az a céljaidat szolgálja, jó helyen jársz!
A Helyesen magyarul szövegírói gárdája örömmel áll rendelkezésedre, ha szöveges tartalmak elkészítésére, weboldal vagy landingoldal szövegezésére, egyéb online vagy offline felhasználási célú szövegírás szolgáltatásra van szükséged.

Ne feledd! SEO-szövegírás, szövegestartalom-gyártás Facebook-, Instagram- vagy LinkedIn-felületekre, blog-, hírlevél-, PR-cikk-készítés, termékleírások megfogalmazása, és minden, ami szöveg a Helyesen magyarul csapatától.

Szólj vásárlóidhoz, követőidhez az anyanyelvükön, és kérd segítségünket a zavartalan tájékoztatás és kommunikáció biztosítása érdekében! A Helyesen magyarul csapata örömmel vállalja vállalkozásod angol, német, francia és olasz nyelvű szövegírási feladatainak teljes körű, szakszerű elvégzését.
Rövid határidőkkel, versenyképes árakkal és nagy szeretettel dolgozunk.

Ne aggódj, nem kell egyedül megküzdened a feladattal, hiszen szívesen vagyunk melletted, valahányszor angol, német, francia vagy olasz nyelvű szövegírásra, nyelvi ellenőrzésre van szükséged!

Jó a szöveged, de mondanád más nyelven is? Válaszd professzionális fordítás szolgáltatásunkat magyarról angol, német, olasz vagy francia nyelvre!

Léptesd be kollégáinkat írói folyamatodba projekt közben, és hagyd, hogy az idő neked dolgozzon, vagy kérd segítségünket már a szövegírási feladatok kezdetén! Így biztosítani tudjuk, hogy a különféle célpiacokra készülő weboldal, landingoldal, leadmagnet vagy marketinganyag, roll-up szimultán, ugyanakkor azonos időben és minőségben készül el. Ismerjük a nemzetközi piacok speciális igényeit, a különféle vásárlói csoportok specifikumait, és segítünk, hogy eljuttasd üzenetedet azokhoz, akiknek igazán szól.

Ha fontos számodra az igényes nyelvhasználat, és szeretnéd elkerülni, hogy szakmaiságodat nyelvhelyességi problémák miatt kérdőjelezzék meg, ránk van szükséged! Szakértőink nemcsak abban segítenek, hogy gondolataid megtalálják végső formájukat, hanem abban is, hogy az általad készített magyar, angol, német, olasz és francia nyelven írt szövegek tökéletesen hibamentesek legyenek.

Dolgozz velünk, és mi teszünk róla, hogy a szövegeid is épp olyan profik legyenek, mint te vagy!

Ha tanulsz, ha kutatsz, ha rengeteget ülsz meetingeken, vagy elsősorban verbalizálva tudsz gondolkodni, nincs miért aggódnod, mi megoldjuk a problémádat!

Gyors határidővel vállaljuk magyar, angol, spanyol, portugál, olasz és német szövegek hallás utáni leiratozását és javítását, melynek hatására a hanghordozón tárolt anyagok hagyományos szövegekké válnak.

Végeláthatatlan gépelés és leiratozás helyett kérd a profik segítségét, és fordíts időt az igazán fontos dolgokra!

Ha tudod, hogy mit akarsz mondani és kinek, de nem tudod, hogy hogyan, csapatunk marketingszakértője eseti marketing-tanácsadás vagy teljes körű marketingszolgáltatás keretében támogatja munkádat.Mire számíthatsz tőlünk? Együtt átgondoljuk meglévő vagy várható feladataidat és tevékenységeidet, megtervezzük a personal brandingedet vagy céged arculatát, sőt az egyes célokhoz tartozó részfeladatok ütemezésében is segítünk.
Szükség esetén szövegíró, fordító és webdesigner bevonásával, nagy szakértelemmel és évtizedes tapasztalattal várjuk megkeresésedet!

Úgy érzed, beléd szorult egy könyv? Vagy akár egy sorozat? Megírtad életed regényét, és szeretnéd, ha egy szakértő csapat épp olyan nagy szeretettel babusgatná, mint amilyennel te világra hoztad?

A Helyesen magyarul teamje az ötlettől a kiadás ügyintézésén keresztül a könyvbemutatókhoz kapcsolódó event marketingig és értékesítésig teljes körű szolgáltatást nyújt számodra.

Korrektúra, lektorálás, szerkesztés, illusztrálás, tördelés, nyomdai munkák, szállítás, értékesítés, könyvmarketing, eseménymarketing, sajtókapcsolatok kiépítése, könyv- és personalbranding neked. Vedd igénybe segítségünket az egyes részfeladatokhoz vagy a teljes folyamathoz, akár már holnap!

Minden, ami az írott anyagok tökéletes megjelenésének biztosításához szükséges

A Helyesen magyarul partnerei ezeket
a kiegészítő szolgáltatásokat kínálják számodra

Szeretnél egy személyre szabott ajánlatot?

Tájékozódj az Árak oldalon,
majd vedd fel velünk a kapcsolatot!

A lehető legritkábban fordul elő az, hogy valaki csupán egyféle szolgáltatást kérne tőlünk. Ezért aztán olyan csomagajánlatokat állítottunk össze, melyekben több szolgáltatás igénybevétele esetén komoly kedvezményeknek örülhetsz!

Keresd a válaszokat a gyakran ismételt kérdések között!

Több mint tízéves munkatapasztalatunk alapján az alábbi kérdéseket szokták feltenni nekünk a közös munkával kapcsolatban. Bízom benne, hogy te is megtalálod a választ a kérdésedre!

Hívj föl a +36 30 6890211-es telefonszámon, vagy írj e-mailt az info@helyesenmagyarul.hu e-mail-címre. Ha ez utóbbit választod, kérlek, írd meg, milyen szolgáltatást szeretnél igénybe venni, illetve hány karakter a szöveg, amit javítani kellene. Ezt a Wordben, a Véleményezés menü Szavak száma ikonjára kattintva tudod megnézni.

A 10 Mb alatti méretű fájlokat e-mailben tudod elküldeni az info@helyesenmagyarul.hu vagy az irodavezeto@helyesenmagyarul.hu e-mail-címre. Ennél nagyobbat vagy a Google Drive-on keresztül tudsz megosztani velünk, vagy használd a Mammutmail, a Toldacuccot, a WeTransfer stb. nagy fájlok küldésére alkalmas fájlmegosztó rendszereket.

Amikor úgy döntesz, hogy velünk szeretnél dolgozni, először írunk egy szerződést, amelyben rögzítjük a megbízás részleteit, illetve szerepel benne a titoktartási kötelezettségünk is, így teljes biztonságban tudhatunk nálunk gondolataidat.
Ha korrektúrázást kértél tőlünk, akkor a kézirat megküldése után két korrektorunk ellenőrzi a szövegeket, majd a megbeszélt határidőig visszaküldjük a javított dokumentumot. Kérésednek megfelelően vagy olyan fájlt küldünk, ahol láthatod a javításokat, vagy már csak a végleges, helyes szöveget.
Ha szerkesztésre van szükséged, akkor a kézirat megküldése után – előre megbeszélt időpontig – visszajelzünk neked, hogy milyen változtatásokat javaslunk a szövegen. Ezt írásban kapod meg, de ha kérdésed merülne föl, természetesen telefonon is tudunk beszélni. Amikor elkészültél a javításokkal, újra elküldöd nekünk a már javított dokumentumot. Mi újra átnézzük, és ha tökéletes, akkor elvégezzük az ajándék korrektúrázást és nyelvi ellenőrzést. Ha esetleg még javítani kell a kéziraton, akkor addig ismételjük a folyamatot, amíg teljesen megfelel az elképzeléseidnek, és mi is úgy gondoljuk, ezt a könyvet már az olvasók sem fogják tudni letenni, míg végig nem olvasták.
Ezután várjuk a visszajelzésedet, hogy elfogadod-e a munkánkat, majd az általad megadott számlázási adatok alapján kiállítjuk a számlánkat. Kérünk, hogy a számlán szereplő összeget a rajta szereplő határidőig utald át nekünk a megadott számlaszámra.
Ha szerkesztői tanácsadást szeretnél, akkor először egyeztetjük a részleteket (telefonon vagy e-mailben), majd elküldöd nekünk a kéziratot, és megbeszélünk egy időpontot a telefonos tanácsadáshoz. Ilyenkor előre szoktuk kiállítani a számlát. Kérünk, hogy ennek ellenértékét a tanácsadás időpontja előtt utald át a megadott számlaszámra. A megbeszélt időpontban keresni fogunk, és 60 percben elmondunk mindent, ami eszünkbe jut a kéziratoddal kapcsolatban, illetve válaszolunk a kérdéseidre is. Ha ezek után tőlünk rendeled meg a szerkesztést, a tanácsadás díját levonjuk a szerkesztés díjából. Azonban, ha nem voltál elégedett a tanácsadással, írásbeli indoklás alapján visszautaljuk neked annak díját.
Ha fordításra, nyelvi lektorálásra van szükséged, kérünk, hogy küldd el a szöveg szóközökkel számolt karakterszámát és egy kb. egyoldalas részletet, mi pedig elküldjük az árajánlatunkat. Ha kérdésünk merülne fel, keresni fogunk.
Amennyiben szövegírást, marketing- és PR-tanácsadást vagy weblapkészítést szeretnél megrendelni tőlünk, akkor egy előre egyeztetett időpontban a témában gyakorlott, szakértő kollégánkkal történő online vagy telefonos egyeztetés után küldünk egy egyedi árajánlatot. Ha ezt elfogadod, a szükséges mértékű kapcsolattartás mellett elvégezzük a ránk bízott feladato(ka)t.

Korrektúrázás, szerkesztés, fordítás és lektorálás esetén a munkára fordítandó idő mennyiségét a kézirat mennyisége és minősége (mennyi hiba van benne) határozza meg. Az egyéb feladatoknál igényfüggő, hogy mennyi időre van szükség a feladatok végrehajtásához.

Ha extra rövid határidővel szeretnél tőlünk bármilyen szolgáltatást megrendelni, akkor minden esetben egyeztetnünk kell a feltételeket telefonon, amit e-mailben visszajelzünk. Ilyenkor az ár a listaárhoz képest 50%-kal magasabb.

Csak írd meg, mire van szükséged, és mi a megfelelő szakemberhez irányítunk. Ha még nem tudod pontosan, mit szeretnél, vagy nem vagy tisztában a folyamattal, akkor szívesen adunk felvilágosítást telefonon is, hogy föltehesd kérdéseidet. Hívj bennünket a +36 30 6890211-es telefonszámon!

A Helyesen magyarul berkein belül konkrét szövegírási megbízásokat nagyon ritkán vállalunk el, viszont a szövegírói szakma legjobbjaival dolgozunk együtt, így biztosan megtaláljuk a számodra legmegfelelőbb szakembert, aki a te elképzeléseid szerint fogja megírni a kért szövegeket.

Ha úgy érzed, szükséged van valamire, ami szolgáltatásaink között nem szerepel, írj nekünk az info@helyesenmagyarul.hu e-mail-címre, és megkeressük a számodra optimális megoldást!

Ezeket mondják rólunk azok, akikkel már együtt dolgoztunk

Partnereink visszajelzései

„Eddig is tudtam, hogy sok a hiba a kiküldött ajánlatokban, cikkekben és szövegekben, és rettentően zavart. Most is sok, de most már nem zavar, mert tudom, hogy ha elküldöm Böbének, akkor nem lesz több. Csodálatosan felszabadító érzés. Arra ugyan még nem jöttem rá, hogy honnan van ilyen szeme. Most már bátran küldök ki minden anyagot, mert biztosan nem kell szégyenkeznem, hogy hiba lesz benne.”

Földi Miklós

pszichológus, coach, értékesítési és marketingigazgató,

„Több ügyfelemnek ajánlottam katalógus, weboldal szövegeinek átnézésére, és a saját anyagaimnál is segített. Nagyon alapos, precíz a munkája, és gyors. Érdemes felkérni, hiszen hiába van többször átnézve egy anyag, a szakember mindig jobban meglátja a hibákat, és sokszor van nyelvtani változás is, amiből naprakész. Mindezek mellett egy fantasztikus ember is, akivel könnyű és jó együtt dolgozni.”

Petrus Krisztina

Ebugatta Kft., marketing-tanácsadó
Scroll to Top