Profi csapat = Profi korrektúra és szerkesztés

A Helyesen magyarul csapata egy, a szakmai munkák során pozitív tapasztalatokat, 
jó szakmai és emberi együttműködéseket kialakító közösségből áll.
V
annak állandó tagjai, és vannak, akik nagyobb megrendelések teljesítésekor teszik teljessé szolgáltatásainkat.

Korrektúra és szerkesztés illusztráció fotó
Mosolygó Marján Erzsébet portré kép

Üdvözöllek! Mosolygó-Marján Erzsébet vagyok,

a Helyesen magyarul tulajdonosa, szerkesztő és korrektor.

A betűk szeretete már kisiskolás korom óta bennem él. Olvasni is imádtam, de az akkor még hagyományos, borítékban kapott levelektől az újságokig mindenhol kijavítottam a helyesírási, gépelési vagy értelmezésbeli hibákat.

Ez a „mániám” azóta is végigkísér mind a munkám, mind a tanulmányaim során. Ügyvitel szakos tanárként és kommunikációs szakemberként is hasznát veszem ennek a tudásomnak. 

Több mint tíz éve foglalkozom mindenféle írott anyag korrektúrázásával, nyelvi gondozásával és szerkesztésével. 

Elmondhatom, hogy a hobbim a munkám, ezért nagyon szerencsésnek érzem magam és hálás vagyok a megrendelőinknek a bizalmukért és szeretetükért, a továbbajánlásokért.

Mosolygó-Marján Erzsébet aláírás
Illusztráció ikon - helyesen magyarul korrektúra és szerkesztés

10+

Év tapasztalat

Korrektúra és szerkesztés ikon elégedett ügyfelek

100+

Elégedett ügyfél

Korrektúra és szerkesztés ikon elemzés

250+

Korrektúrázott kiadvány

Korrektúra és szerkesztés ikon

100,000,000+

Ellenőrzött karakter

Korrektúra és szerkesztés. Mit szeretek legjobban bennük?

Azzal, hogy korrektorként és szerkesztőként dolgozhatom, egy álmom vált valóra. Hiszen két dolog fontos számomra: az egyik, hogy emberekkel foglalkozhassam – ez az ügyfeleinknek köszönhetően nap mint nap megvalósul –, a másik pedig, hogy segíthessek.
Tudom, a szövegek javításával nem mentek életeket, de kapcsolatokat, üzleteket tehetek jobbá, gyümölcsözőbbé, hiszen az első benyomás, amelyet a – leendő – partnereink felé mutatunk a szövegeinkkel, kiadványainkkal, bejegyzéseinkkel, sorsdöntőek lehetnek.
Amit szintén nagyra értékelek, hogy az évek során rengeteg témába kaphattam betekintést a különféle szövegeken keresztül, így tágítva a látóteremet és az ismereteimet.

Partnereink

Kiemelt partnerünk

A Könyvmentorok

A Könyvmentorok Magyarországon az első olyan kezdeményezés, amely a szerzők egyik legégetőbb problámájára  –  a könyveik értékesítésének kérdésére – is működőképes megoldást kínál. A kézirat megszületésétől kísérve végig a szerzőket a magánkönyvkiadás folyamatán. Személyre szabottan, mindenre kiterjedően.

Közösen mindig könnyebb

Állandó együttműködő partnereim a Könyvmentorok szakmai közösségéből kerülnek ki

Együttműködő partner-Koch Mária
Koch Mária

Koch Mária, marketing és kommunikációs stratéga, mentor, coach. Piacra lépési, növekedési stratéga. Szívügye a fenntartható és etikus vállalkozások megalkotása. A saját hangod megtalálásában, énmárkád felépítésében segít.

Szabó Zoltán tördelő- szolgáltató partner fotó
Szabó Zoltán
tördelés

Több mint 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik ezen a téren.
Korábban dolgozott lapkiadónál és több könyvkiadónál is. Az elmúlt időszak alatt több száz könyv kiadásában vett részt sikerrel.

Németh Balázs - szolgáltató partner fotó
Németh Balázs
grafikai tervezés

A könyvborítók és egyéb könyves nyomdatermékek megtervezésével foglalkozik. Több nagy kiadó országosan ismert szerzőjével dolgozott már együtt, valamint nagyjából ötven borítóterve jelent meg nyomtatásban.

Pálffy Magdi

Magdi egy tapasztalt, szépérzékkel rendelkező, pontos és felkészült kivitelező, aki már számtalan írónak készítette el az értékesítést is támogató weboldalát.

Ezeket mondják rólunk korábbi ügyfeleink

Partnereink visszajelzései

Deltai István - elégedett ügyfélvélemény portrékép

„Böbével dolgozni megtiszteltetés volt! Nemcsak azért, mert szakmailag tökéletes, hanem azért, mert az elképzelésemet sajátjaként tekintve dolgozott vele, és társam lett, bátorított és végig segített az utamon.  Őszintén örülök, hogy rátaláltam és őt kértem meg ezekre a munkákra. Nélküle nem sikerült volna… „

Deltai István
Hortobágyi Károly-díjas artistaművész, meseíró
Barta Tibor - elégedett ügyfélvélemény portrékép

„Így tudnám Böbe munkáját jellemezni: PROFI! Áldom a sorsot, hogy a legújabb könyvem korrektori teendőit Böbére bíztam. Abban már volt részem, az amatőrök és a pancserek hogy dolgoznak, most megtudtam, egy igazi profi hogy csinálja. Ha a könyved végső formája számodra is szívügy, Böbében nem fogsz csalódni!”

Barta Tibor
A Sikerspirál című könyv szerzője

Partnereink

Néhány megbízónk, akik bizalmat szavaztak nekünk, és akikkel öröm a közös munka.

Scroll to Top