Profi csapat =
Profi szolgáltatások

A Helyesen magyarul csapata egy, a szakmai munkák során pozitív tapasztalatokat, 
jó szakmai és emberi együttműködéseket kialakító közösségből áll.
Vannak állandó tagjai, és vannak, akik nagyobb megrendelések teljesítésekor teszik teljessé a szolgáltatásainkat.

Korrektúra és szerkesztés illusztráció fotó
Mosolygó Marján Erzsébet portré kép

Mosolygó-Marján Erzsébet

CEO, szakmai vezető, korrektor, szerkesztő

Több mint tíz éve a szavak és betűk határozzák meg az életemet. Korrektorként magánemberek, vállalkozók és cégek százainak mindennapjait segítettem már. Napjainkban pedig nemcsak korrektorként és szerkesztőként, hanem a Helyesen magyarul csapatának kommunikációs és szakmai vezetőjeként is tevékenykedem.

Dolgozz velem, és tapasztald meg első kézből, hogy a perfekcionista, professzionális szemlélet, valamint az emberi lépték és érték olykor igenis kéz a kézben járnak!

Amiben segíteni tudlak: korrektúra, szerkesztés, teljes körű ügyféltámogatás, könyvkiadási tanácsadás, és minden, ami szöveg.
Ne feledd, ha velünk dolgozol, biztos lehetsz abban, hogy a tőled érkező megbízások megvalósítását személyesen is figyelemmel kísérem, kérdéseidre mindig örömmel válaszolok, és szükség esetén kreatív-támogató energiákkal is segítelek téged.

Mosolygó-Marján Erzsébet aláírás
Kérj személyre szóló árajánlatot!
Légy nyelvileg is igényes arra, amit szeretettel csinálsz!
A Helyesen magyarul csapatára mindenben számíthatsz.

Lehet, hogy most még nem is tudod, miben lehetnénk a segítségedre, csak azt érzed,
valamire szükséged lenne,
hogy a kezeid közül kikerülő anyagok minden tekintetben kiállják a minőség próbáját.
Vedd fel velünk a kapcsolatot, beszéljünk személyesen, hogy teljesen egyértelmű legyen,
valóban szükséged van-e ránk, és hogy pontosan miben!

Ismerd meg a Helyesen magyarul csapatát!

Határozd meg céljaidat, kérd a Helyesen magyarul szakmai hálózatának támogatását, és élvezd ki az időt és energiát, melyet ezzel az egy döntéssel spórolsz meg magadnak! Hiszünk abban, hogy egynél mindig jobb a kettő, így munkánkban is mindig egymást erősítve, téged emelve dolgozunk.

Z. Kocsis Blanka

szövegírás, social media content, kommunikációs tanácsadás

Vállalkozóként megtanultam, hogy elhivatottságod mit sem ér, ha nem tudod, hogyan építsd fel  személyes márkádat, és képtelen vagy eljuttatni üzenetedet a célcsoportodhoz.

Épp ezért tudom, hogy néha minden igyekezeted ellenére is elakadhatsz, kimerülhetsz, segítségre szorulhatsz, ilyenkor pedig kell egy csapat, aki veled és érted dolgozik.
Válassz minket, és tanácsadóként segítelek, hogy azonosítsd és körülírd vásárlói és ügyfélcsoportodat, megfogalmazd céljaidat, meghatározd kommunikációs fókuszponjtaidat. Tapasztalataimmal melletted állok majd, ha elbizonytalanodnál vagy elakadnál. Hidd el, így minden könnyebben megy majd!
Szövegíróként segítelek, hogy gondolataid közérthető, koncentrált és tiszta üzenetekként megtalálják azokat, akiknek igazán szólnak. Legyen szó weboldal-szövegírásról, webshop kategóriaszövegek, termékleírások vagy szöveges socialmedia-kontentek készítéséről, rám számíthatsz!

Csémi Judit

korrektor, szerkesztő, lektor

Meggyőződésem, hogy a helyesírás és a helyes nyelvhasználat a hitelesség alapja. Épp ezért nagy gyakorlatom és több milliónyi átvizsgált karakter után is… 

szenvedéllyel keresem a javítanivalókat ügyfeleim szövegeiben. Hiszem, hogy egy profi nem hibázhat. 
Vallom, hogy egy tökéletesen odaillő szó, a legjobban megválasztott szókapcsolat kiteljesíti a jelentést és további lehetőségeket nyit meg egy-egy szövegnek – és az olvasónak is. Korrektorként is szívesen támogatom partnereink munkáját javaslataimmal, meglátásaimmal és sugallataimmal, ha arra igény van.
Ha velem dolgozol, biztos lehetsz abban, hogy munkádat mindenkori legjobb tudásom szerint, alázattal és érzékenységgel javítom majd, személyed iránt pedig mindig lojalitást mutatok. Tegyél minket próbára, válaszd a Helyesen magyarul csapatát!

 

Gáspár Katalin

kommunikációs vezető, SEO szakértő, marketing-tanácsadás és teljes körű kivitelezés

Szakemberként a saját bőrömön tapasztaltam meg, hogy a sikeres marketing alapja a tudatosság, a tervezettség és tervezhetőség, a mérhetőség, a kreativitás és a hatékony, eredményes fellépés.

Épp ezért, ha velem dolgozol, egy dologban biztos lehetsz: mindig figyelek majd a szükségleteidre, szem előtt tartom majd a célkitűzéseidet, de sosem válok meg a professzionalizmusomtól. Őszintén elmondom majd, mi és miért működik, illetve nem működik, nem hagyom, hogy feleslegesen égesd a pénzedet, ugyanakkor ott állok majd melletted akkor is, amikor egy-egy pillanatra elbizonytalanodsz. Ha együtt dolgozunk, érted dolgozom. A te célod a mi célunkká válik.
Fordulj hozzám, ha a céged marketingtervének elkészítésében, personal branding folyamatod kidolgozásában, marketingfolyamatok optimalizálásban, az online és offline folyamatok összehangolásában, komplex kommunikációs stratégia felállításában vagy a rendezvénymarketing területén van szükséged segítségre!
Jó, ha tudod, hogy a Harmonet brand ötletgazda-tulajdonosaként a pedagógia, a pszichológia és a lélek oldaláról érkeztem a marketing világába, így nem tudok és nem is akarok kibújni a bőrömből: coachingszemlélet és segítő attitűd jellemez. Dolgoznál velem?

Miller Viktória

irodavezető, videó- és hanganyagok gépelése

Bármilyen feladattal bízod is meg a Helyesen magyarul csapatát, biztos lehetsz abban, hogy időről időre velem is találkozol majd.  Én leszek az, aki segít, ha nem találsz egy dokumentumot, ha…

 bizonytalan vagy abban, miben is egyeztél meg valamely kollégánkkal, ha fogalmad sincs, mit felejtettél el, vagy ha új kéréseid, igényeid merülnek fel.
Irodavezetőként azt is mindig pontosan tudni fogom, hogy megvalósításra váró projektjeid mely fázisban, mely kollégánknál, melyik részfeladantál tartanak – és erről téged is mindig készséggel részletesen tájékoztatlak majd.
A mindennapok során azért dolgozom, hogy kézben tartsam folyó ügyeidet, és megkönnyítsem napi munkavégzésedet, rendelkezésedre álljak, ha szükséges. Hiszen az együttműködések ideje alatt nemcsak kollégáink, hanem ügyfeleink napi működésének támogatásáért is én felelek. 
Hiszem, hogy mindenkinek kell egy ütőképes csapat – és a Helyesen magyarul teamje büszkén áll melléd.

Kótai Kata

korrektor

Gyermekkoromtól kezdve lenyűgöznek az olvasnivalók, így igazi öröm számomra, hogy olyan munkát végezhetek, ami ennyire változatos és izgalmas – hiszen minden könyv, minden iromány más, sosem lehet megunni.

Több mint 3000 könyvet javítottam eddig, ennek köszönhetően a legkülönbözőbb témakörökben szereztem tapasztalatot.
Korrektorként az a feladatom, hogy egy-egy szöveg a végleges formájában helyesírási hibáktól mentes, érthető, gördülékeny, stilisztikailag helyes legyen. Ehhez mindenképpen szükség van a szöveggondozásra, korrektúrára.
Szakértői szemmel olyan hibákat is észreveszek, amelyekre a szerzők talán nem is gondolnak. Az a célom, hogy a szöveg végső formáját mindenki a legnagyobb elégedettséggel olvassa.
Válassz engem, dolgozz velünk! Nagy tapasztalattal, hozzáértéssel, rövid határidővel, megbízhatóan megoldom a korrektori feladatokat.

Pálffy Magdi

grafikus, webdesigner

Akár rutinos vállalkozóként fogalmazod újra önmagadat vagy cégedet, akár kezdőként lépsz ki tevékenységeddel a nagyvilág elé: egy jó honlap meggyőzi ügyfeleidet arról, hogy te vagy a megfelelő választás!

Dolgozz velünk! Így biztos lehetsz abban, hogy alapos és megfontolt tervezést követően, körültekintően és összehangoltan végezzük munkánkat. Vagyis nemcsak menetközben érzed majd biztonságban magadat, hanem jól konvertáló, sikeres és tetszetős weboldalra is szert teszel.

 

A visszajelzések alapján a megoldásközpontúság, rugalmasság és a kedvesség az, amit a legtöbben szeretnek bennem. Lelkiismeretesen végzem a munkámat, addig nem nyugszom, amíg nem találom meg a megfelelő megoldást – legyen szó technikai háttérről vagy designról. Ezt kínálom neked is: tudást, tapasztalatot, kreativitás és támogatást weboldalad készítése és üzemeltetése során. Válassz minket, tervezz velem!

 

Varga Marianna

szövegírás, írómentor

Ha tudod, mit akarsz mondani, de nem tudod, írásban hogyan adhatnád át a gondolataidat pontosan: engem keresel! Megértéssel, coachingszemléletű szövegírói támogatással segítem szövegeid születését…

weboldal-szövegírás, blog, PR-cikk-írás vagy más szövegírói feladat végrehajtásában.
Írómentorként értő-érző hangod, támogató barátod, mélyreható ismerőd leszek, hogy a te gondolataid a segítségemmel boldog olvasókra találjanak. Velem kiteljesítheted, formába öntheted a gondolataidat, és belátható időn belül elérheted azokat a célokat, amelyek időhiány, bizonytalanság vagy írói skilljeid hiánya miatt korábban a messzeségbe vesztek.

Bicskei Hajnalka

angol nyelvű szövegírás, fordítás, korrektúra, angol nyelvi lektorálás, videó- és hanganyagok, kéziratok gépelése magyar és angol nyelven

Olyan angol nyelvterületen is jártas szakemberre van szükséged, aki képes önállóan dolgozni, de akkor is szívesen együttműködik veled, ha aktívan szeretnél részt venni az egyes részfolyamatokban?

Rám van szükséged!
Tevékenységeimet gazdasági és jogi szakfordítói ismeretekkel, közgazdászként végzem, így ügyfeleink biztosak lehetnek abban, hogy nemcsak kreatív energiáimra, hanem szakmai ismereteimre is mindig számíthatnak.
Megbízhatónak, felelősségteljesnek és becsületesnek tartom magamat, pozitív hozzáállásom, proaktivitásom és rugalmasságom pedig hozzájárul gördülékeny, eredményes és mindannyiunk megelégedésére szolgáló munkavégzésemhez.
Legyen szó social media content készítéséről, angol nyelvű weboldal-szövegírásról vagy termékleírás, illetve blogszöveg készítéséről, biztos lehetsz abban, hogy vállalt feladataimat az előre rögzített határidőig, pontosan végzem el. 

Rázsó Ivett

fordítás, lektorálás, videó- és hanganyagok, kéziratok gépelése német, olasz és francia nyelven

Szükséged van valakire, aki szakmai írásaidat, tudományos írásaidat, reklám- vagy PR-anyagaidat német, francia vagy olasz nyelvre fordítja? Kész anyagaid teljes körű ellenőrzésében van szükséged segítségre?

Személyemben rugalmas és lendületes támogatóra találsz, és biztos lehetsz abban, hogy akár fordítás, lektorálás vagy gépelés a feladat, gyorsan, hiba nélkül, időre készítem el vállalt feladataimat.

Akkor is számíthatsz rám, ha egy-egy részterületen elakadtál, vagy nem tudod, merre tovább, hiszen kreatív és értő segítségedként örömmel használom fel szaktudásomat és tapasztalataimat projekted sikeréért. Ha együtt dolgozunk, nem csupán minőségi szövegek és megbízható eredmények várnak, hanem egy olyan lelkes szakemberekből álló, összetartó csapat is, amelynek segítségével céljaid elérhető közelségbe kerülnek!

Elégedett ügyfeleink

Visszajelzései

Deltai István - elégedett ügyfélvélemény portrékép

„Böbével dolgozni megtiszteltetés volt! Nemcsak azért, mert szakmailag tökéletes, hanem azért, mert az elképzelésemet sajátjaként tekintve dolgozott vele, és társam lett, bátorított és végig segített az utamon.  Őszintén örülök, hogy rátaláltam és őt kértem meg ezekre a munkákra. Nélküle nem sikerült volna.”

Deltai István
Hortobágyi Károly-díjas artistaművész, meseíró
Barta Tibor - elégedett ügyfélvélemény portrékép

„Így tudnám Böbe munkáját jellemezni: PROFI! Áldom a sorsot, hogy a legújabb könyvem korrektori teendőit Böbére bíztam. Abban már volt részem, az amatőrök és a pancserek hogy dolgoznak, most megtudtam, egy igazi profi hogy csinálja. Ha a könyved végső formája számodra is szívügy, Böbében nem fogsz csalódni!”

Barta Tibor
A Sikerspirál című könyv szerzője

Itt találkozhatsz velünk

Scroll to Top