MARAkoDJ OTTHON!

2020. ápr 18.

Hogyan vészeljük át ezeket a nehéz napokat? A JÓhARCOK csapata azt üzeni: nevetve kibírjuk! MARAkoDJ OTTHON című chatcomedy videósorozatukkal testet-lelket gyógyító nevetést próbálnak csempészni a bezárt otthonokba. A nevetés unalom ellen való alkalmazása a régóta fennálló használaton alapul!

A chatcomedy egyfajta szituációs komédia, amelyet chat-felületen készítettek. A sorozat munkálatai során minden csapattag home office-ban dolgozott.

A JÓhARCOK csapata eredetileg más tervekre jött létre, de az élet átírta a forgatókönyvet. A „tétlenség” szó nem szerepel a szótárukban, ezért a lendület megmaradt, csak az irány változott, és megszületett a MARAkoDJ OTTHON című chatcomedy-sorozat.

foto.jpg
Kik is a JÓhARCOK? A csapat tagja: Magyar Attila, az örökösen új utakat kereső, népszerű színész, Dankó Csaba humorista-író és a minden fronton helytálló Bujdosó Virág, valamint a tehetséges, lelkes debreceni diákszínjátszók a kirobbanó energiájukkal. Erre a produkcióra csatlakozott hozzájuk már az első részben két közkedvelt színész: Bede-Fazekas Anna és Nagy Balázs. De a csapat folyamatosan bővül és még lesznek meglepetések.

A MARAkoDJ OTTHON egy chatszobában játszódik, amelyet Zoli, a fizikatanár indít, mint unalomterápiát. A chatszobában az örökösen egymással csipkelődő tinik adják az ütemet, és a magányt nehezen viselő felnőttek próbálják tartani a tempót. Generációk találkoznak, viccelődnek és marakodnak, hogy ezzel törjenek utat az unalomból a megszokott életünkbe. A chatszobából üzenik: nevetve kibírjuk!

A JÓhARCOK bemutatják:

MARAkoDJ OTTHON chatcomedy YouTube-videósorozat.

Itt nézhetitek meg.

Facebookon is elérhető.

Scroll to Top